نخستین جلسه رئیس مجتمع با دانشجویان 1403/1/19

نخستین جلسه رئیس مجتمع با دانشجویان مجتمع آموزش عالی سلامت شهرستان اسلام آباد غرب در روز یکشنبه 1403/1/19 برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور دانشجویان ترم دوم رشته کارشناسی پرستاری و پرسنل مجتمع برگزار شد، در ابتدای جلسه آقای دکتر مهران رستمی رئیس محترم مجتمع ضمن معرفی و ارائه رزومه ای از سوابق تحصیلی و کاری خود با دانشجویان به گفت و گو پرداختند.

دانشجویان گرامی ضمن ارائه کلیتی از شرایط و وضعیت موجود، مسائل مربوط به وضعیت خوابگاه ها، سیستم تغذیه و کیفیت پُرس های غذایی، اساتید و برگزاری کلاسها، سرویس های ایاب و ذهاب، امور مربوط به شورای صنفی دانشجویان، سامانه هم آوا، گروه های کارآموزی و حضور در واحدهای مختلف بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان و سایر موارد مدنظر را مطرح نمودند.

زمان برگزاری جلسات از قبل در کانال پیام رسان رسمی ایتا مجتمع آموزش عالی سلامت شهرستان اسلام آباد غرب اطلاع رسانی شده و از همه دانشجویان مجتمع (تمامی رشته ها و شامل ورودی ترم های مختلف) جهت شرکت در این جلسات دعوت بعمل آمده بود.

نظرات بازدیدکنندگان