بازدید معاونت فرهنگی دانشجویی 1402/8/20

در این بازدید دکتر احمدرضا بیگلری مشاور و رئیس محترم دفتر ریاست دانشگاه، دکتر کامبیز ورمیرا قائم مقام محترم آموزشی دانشگاه، دکتر حسین رحیمی مدیر محترم برنامه ریزی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه و همچنین خانم دکتر پرستو عباسپور مدیر محترم امور دانشجویی که آنها را جناب آقای دکتر محمدعلی خدایی مدیر محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام آباد غرب همراهی می کرد به مجتمع آموزش عالی سلامت شهرستان مراجعه و در جلسه ای با حضور آقای نیاز عزتی زاده رئیس محترم مرکز آموزش عالی سلامت، اساتید و کارشناسان این مجتمع و همچنین نمایندگان دانشجویان محترم شرکت نمودند. در این جلسه مشکلات موجود مجتمع و دانشجویان مطرح گردید و قول های مساعدی برای مرتفع کردن آنها داده شد. همچنین در پایان از کارگاه پراتیک این مجموعه نیز بازدید به عمل آمد.

برای دیدن عکسها کلیک نمایید

نظرات بازدیدکنندگان